Wednesday, 30 May 2012

Welcome's

Selamat Datang di blog saya..nama Saya Asyikin bte Ismid saya mahu berkongsi kepada semua kawan-kawan saya yang mengunjungi blog saya.Saya ingin kongsi sedikit cerita dan gosip..hehehe
Tujuan saya membuat blog ini hanya hiburan sahaja
untuk dikongsi pada rakan-rakan saya
saya harap awak semua akan suka blog saya
dan menjadi follower saya hehe..                


Biodata Saya ( Jika ingin tahu sahaja =P )
Name     : Asyikin bte Ismid
Age        : 21 Tahun
Asal        :Johor
No Fon   : Rahsia hehe


Saya dalam bidang blog ni masih baru lagi jika kekurangan harap
dibantu atau ditegurkan..actually saya kurang berminat cerita 3gp ini. tapi tipu la jika saya cakap tidak
suka langsung...ada la sedkit hehe
Okey's saya mahu edit dengan belajar lagi tentang blog
bye..


SENYUM SOKMO =D

49 comments:

  1. tuan rumah... cun gak! tepek ler satu dua gambar yg ngancam gitu... tak dapat orang, dapat tengok gambar jadi ler... merembes gak... kalau ada bideo, lagi cun...
    ok, bila nak tambah yg baru... OK TQ.

    ReplyDelete
  2. i like u very much, i want to meet u also, give me ur hp number, pls !

    ReplyDelete
  3. Hi syikin,,ada yang ter baru kew,,3gp ke picture kew..add ler....ermmmm.milah pown nak kongsi gak,,hehehehehehe...ermmmmm..

    ReplyDelete
  4. hai tuan umah yg cun lagi menawan,....
    hehehe banyak jugak koleksi video yer..? tuan umah punya xdak ker..? kalu bek hati bagi la no tepon.. leh la kita dekatkan mana yg jauh...

    ReplyDelete
  5. kamu mudah di ajak main tgk gaya nye

    ReplyDelete
  6. waaa akak banyaknye koleksi 3gp akak..... akak dapat mana erkkk

    ReplyDelete
  7. u tk de 3gp anak puntianak ke?klu ade email kt i..arul306@gmail.com

    ReplyDelete
  8. hai syikin

    mai support kite

    http://mukabuku11.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm mana nak join sila balas kat fb aku Mas Jaya Maju

      Delete
  9. Hi syikin.... add Fb sy ye... cikgu.mat73@gmail.com. k... c ya...

    ReplyDelete
  10. hai syikin,boleh berkenalan....klu sudi balas semula msg i ni...tq

    ReplyDelete
  11. hi syikin,thnx a lotta 4 all d great stuff. tul ke gbr u, u luk great. c u.

    ReplyDelete
  12. hye akq ad fb ta , just sjerw na knal-2 , huhuhu

    ReplyDelete
  13. hahhahah besa je web u ni u ni laki kn xpyh nk tpu npe emel u ni cikgu.mat73@gmail.com

    tgk web i ni lae besttt http://89-melayuboleh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. klau u btol3 perempuan emel kan pic u kt i kt cni lesbian_sangappepek@yahoo.com n klau i da tgk pic u btol3 u ni gurl i nk ajak u buat bisnes sama2 kalau nk la
    ni web i http://89-melayuboleh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. hai bole berkenalan syok betul video kamu sunggug mengliurkan bole bagi kat gua. kalau ada gambar kmu bogel gua mahu sebagai kenalan.

    ReplyDelete
  16. oh lupa bole bagi kat hang video ke email awangputra911@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. hai tuan rmh pny pic or video xde ke

    ReplyDelete
  18. tanks .... for your video,,,,ada juga news video hot.http://uslukusluk.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Good job n affort syikin..teruskan usaha yea

    ReplyDelete
  20. hye awk..klau sudi add fb i at lonely_Boys_87@yahoo.com..i org jb gak...nice to know u...

    ReplyDelete
  21. bleh la kita kongsi pengalaman yg awk ada................

    ReplyDelete
  22. nak berkenalan sangat2 nii...

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. add me xavi--4@hotmail.com
    plz

    ReplyDelete
  25. dah tak update ke blog ni???

    ReplyDelete
  26. korang semua dah kena tipu.. gambar tu bukan gambar admin... admin orang laki.. saje je nak aniaya pompuan ni...

    ReplyDelete
  27. Errmmm..blog yang bagus. Jom ziarah blog Puteri pula di http://komikbiru.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. http://hott-3gp.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. Tuan tanah kt sini boleh tahan jgk ye..

    ReplyDelete
  30. come visit my blog,we serve a lot of 3gp collection
    http://bit.ly/117gR1L

    ReplyDelete
  31. asyikin...congratz dpt siapkan blog ni.....
    i like....

    -rudeye-

    ReplyDelete